Megosztott infrastruktúra, lakóépületekben vagy irodaházaknál

  Felhasználó menedzsment

  A TapHome szoftver, felhasználó menedzsment funkciójának köszönhetően, lehetőség van több lakáshoz vagy irodához tartozó hardver elemet egy technikai helyiségben vagy egy közös elektromos dobozban elhelyezni, majd ezek bizonyos részeit külön kezelni. A felhasználók, irodabérlők vagy akár a lakástulajdonosok, csak a saját tulajdonú ingatlanhoz tartozó eszközökhöz kapnak hozzáférést. Amenniyben szükséges a felhasználó menedzsment lehetőséget biztosít az egész rendszerhez való teljes hozzáféréshez is. 

  Költségoptimalizálás

  A egy vezérlőegység központi helyen történő elhelyezése, jelentős költségmegtakarítást jelent beruházóknak vagy ingatlanfejlesztőknek. Nem szükséges minden lakásban vagy irodában különálló vezérlőegységeket elhelyeztni. Ez a centralizált az optimalizáció páldátlan eredményt mutat. A központosított vezérlőegység bekerülési költsége kábelezéssel és beépítési munkával együtt megközelíti a hagyományos villanyszerelés bekerülési költségét. 

  Megosztott infrastruktúrájú kábelezés

  A megosztott infrastruktúrájú kábelezés, bármilyen struktúrájú kábelezéssel kialakítható. Egy közkedvelt alkalmazási módszer, amikor az épület minden szintjén egy-egy központi egységet helyeznek el, ami a szinten lévő lakásokat vagy irodákat vezérli. 

  Kapcsolat

  Cégnév átlátszó kicsi
  1094 Budapest
  Mihálkovics u. 18.
  taphome@epuletautomatizalas.hu
  Tel.: +36 20 9434140
   
  © 2017 Architechnik Kft. Hungarian Distributor of Taphome All Rights Reserved. EPULETAUTOMATIZALAS.HU