taphome cloud2 720x367

  1A villanykapcsoló megnyomásakor az információ eljut a CORE vezérlőegységbe. A CORE kiértékeli, hogy milyen műveletet kell végrehajtani, mint pl.: a nappali csillár kapcsolódjon fel. A kiértékelést követően a CORE parancsot ad a megfelelő egységnek, hogy hajtsa végre a feladatot. Miután a feladat végrehajtódott és van megfelelő internetkapcsolat, a CORE kitükrözi a felhőbe. A műveletet a kapcsoló a CORE és a végrehajtó egység végzi el, a rendszer teljesen független a felhőtől.   

  2 A rendszer ugyanígy működik abban az esetben is, ha egy a CORE-ral azonos helyi hálózathoz csatlakoztatott okostelefonnal szeretné felkapcsolni a világítást. A helyi hálózati kommunikáció esetében SSL titkosítást használ, ugyanazt, amit az internetes bank használatánál szoktak alkalmazni.

  3 Amenniyben nem tartózkodik otthon, nem csatlakozik a helyi hálózathoz, így az internetkapcsolat / felhő biztosítja az összeköttetést a CORE és az okostelefon között.

  A rendszer nem függ az internetkapcsolattól, a felhőtől. A felhő csak megkönnyíti és biztonságossá teszi a távoli elérést.

  A felhő háttér előnyei

  1kNincs szükség IP cím beállításokra, nem szükséges a router beállítás sem.

  2kInternet szolgáltató vagy router csere esetén nem kell konfigurációs beállításokat végrehajtani.

  3kNagyobb biztonság, a felhasználó IP címe nem látható a nyilvános internet hálózaton.

  4kTökéletes készenléti idő és globális elérhetőség. TapHome a Microsoft Azure felhőalapú szolgáltatást használja, amely a világ egyik legjobb szolgáltatója.

  A TapHome ingyenesen biztosítja a felhő alapú háttérszolgáltatást.

  Alternatív csatlakozási lehetőségek 

  A rendszert számos felhőn kívüli megoldással is lehet vezérelni. Ha előnyben részesíti a statikus IP címeket, akkor használhat Dyn DNS szolgáltatást a közvetlen kapcsolathoz. VPN szintén használható. Aki nem szereti a különböző hálózatok használatát, a CORE teljes mértékben leválasztható a belső és külső hálózatról. Ebben az esetben hagyományos nyomógombokon, kapcsolókon és termosztátokon keresztül vezérelhető a rendszer.

  Kapcsolat

  Cégnév átlátszó kicsi
  1094 Budapest
  Mihálkovics u. 18.
  taphome@epuletautomatizalas.hu
  Tel.: +36 20 9434140
   
  © 2017 Architechnik Kft. Hungarian Distributor of Taphome All Rights Reserved. EPULETAUTOMATIZALAS.HU