A felhazsnálókezelő lehetőséget ad, a különböző típusú felhasználók jogainak és engedélyeinek a beállítására. A felhasználó lehet például családtag, szállodai vendég vagy akár egy iroda bérlője.

  • Felhasználó - Az értékeket manuálisan állíthatja - hőmérsékletet állíthat meghatározott értékek között, világítás be / ki kapcsolás stb. Az intelligens szabályok és az eszközbeállításokat az Admin és a Service joggal rendelkezők állíthatják.
  • Admin - Felhasználót adhat, vagy törölhet a rendsezrből.
  • Service – Nincs joga felhasználót hozzáadni vagy törölni. Minden rendszerbeállítást el tud végezni. A service szintet a telepítő szakemberek használják. 

  Kétféle felhasználói fiók létezik:

  • Globális fiók – Ingyenes, email belépéssel és jelszóvédelemmel ellátott fiók,  A felhasználó a felhőben lesz azonosítva, a helyszínek listála a szerverről töltődnek le. A felhő szervert a rendszer azonosításra, valamint a rendelkezésre álló helyek listájának tárolására használja, ahová a felhasználó be tud jelentkezni. A bejelentkezési folyamatot nem kell megismételni, amikor helyszínek között átvált. A végső azonosítást a vezérlő egység végzi el. Final authentication is always performed by control unit. Golbális fiókot az esetek 99% használják. 
  • Helyi fiók – Minden vezérlő egységnek van egy előre meghatározott helyi felhasználó ahol a bejelentkezési név "admin" és a jelszó "admin". A jelszót meg lehet változtatni. A helyi fiók csak speciális alkalmakkor alkalmazandó:   a) Ha a végfelhasználónak nem kell saját fiókot létrehoznia. (pl.: egy iroda bérlője előre generált belépési kódot és jelszót használ)  b) ha a rendszer teljesen független az internettől, vagy a felhő szervertől.   

  Kapcsolat

  Cégnév átlátszó kicsi
  1094 Budapest
  Mihálkovics u. 18.
  taphome@epuletautomatizalas.hu
  Tel.: +36 20 9434140
   
  © 2017 Architechnik Kft. Hungarian Distributor of Taphome All Rights Reserved. EPULETAUTOMATIZALAS.HU