Domintell logo

  Robinson Étterem

  Az étterem  teljeskörű világítás vezérlése egy központi felületről. Az étkezések megfelelő hangulatához az eltárolt fényjelenetek gombnyomásra hívhatóak elő.

   

   

  Domintell logo

  Eiffel Bistro Budapest

  Az étterem teljeskörű világítás vezérlését Domintell kapcsolt és fényerőszabályzott vezérlőkkel oldottuk meg. A világítások kezelése, hangulatképek beállítása a nyomógombok mellett tableten keresztül történik. 

   

   

  Domintell logo

  Ford Szentendre

  A bemutatóterem teljeskörű világítás- és sötétítésvezérlése illetve a kültéri világítások vezérlése központi érintőképernyős felületről a recepcióról és előre programozottan.

   

   

  Domintell logo

  Güll Baba kiállítóterem (Budapest)

  A kiállítóterem teljeskörű világításának  a szabályzása Domintell rendszerrel lett kialakítva, vezérlése nyomógombokkal és egyedi megjelenésű LCD színes érintőképernyős kapcsolókkal történik.

   

   

  Domintell logo

  Füvészkert (Budapest)

  A Viktóri ház, Citromos ház, Gyüjteményes ház és Szaporító ház Domintell rendszerrel való vezérlése a pályázaton elnyert felújításnak köszönhetően.

  A rendszer a hőmérsékletek függvényében az ablakok nyitását, fűtési hőmérsékletek szabályzását végzi a növények hő és páratartalom igényeinek megfelelően előírtan.

   

   

  Domintell logo

  St. Andrea Wine & Skybar Budapest

  Az exclusive szórakozóhely teljeskörű világítás vezérlését Domintell DALI vezérlőkkel oldottuk meg. A világítások kezelése, hangulatképek beállítása a nyomógombok mellett tableten keresztül történik. 

   

   

  TapHome Logo 2

  Puskás Ferenc Stadion

  330 hőmérséklet-érzékelő lett telepítve az esővíz-csatornákba és különböző csőhálózatokba. A kimenetek vezérlik az elektromos jégtelenítő köröket. Öt Core van a hálózatba csatlakoztatva a szintek különböző részein.

   

   

  Domintell logo

  St. Andrea Borbár Budapest

  Az exclusive étterem teljeskörű világítás vezérlését Domintell fényerőszabályzókkal és DALI vezérlőkkel oldottuk meg. A világítások kezelése, hangulatképek beállítása a nyomógombok mellett tableten keresztül történik. 

   

   

  Domintell logo

  Freywille ékszerüzlet (Andrássy út)

  Az ékszerüzlet teljeskörű világításának a szabályzása, vezérlése egyedi megjelenésű LCD színes érintőképernyős kapcsolókkal és a riasztórendszerrel összekötve.

   

   

  Domintell logo

  Kaposvári ügyészség

  Az ügyészség árnyékolás és világítás vezérlését Domintell redőnyvezérlővel és DALI világítás vezérlővel oldottuk meg. Az eszközök kezelése, hangulatképek beállítása a nyomógombok mellett tableten keresztül történik. 

   

   

  Domintell logo

  Bevlo bemutatóterem

  A bemutatóterem teljeskörű világításának és fűtés/hűtésének a szabályzása fancoil vezérlőkkel, vezérlése egyedi megjelenésű LCD színes érintőképernyős kapcsolókkal és a riasztórendszerrel összekötve.

   

   

  TapHome Logo 2

  Batz Manufaktúra

  Az iroda helyiségenkénti fűtés és hűtésvezérlése, a raktár fűtésvezérlése TapHome rendszerrel lett kialakítva. Kezelése hagyományos fali termosztátokkal vagy akár okostelefon vagy tableten keresztül lehetséges.

   

   

  Domintell logo

  Club Heaven Budapest

  A szórakozóhely teljeskörű világítás vezérlését Domintell DALI vezérlőkkel oldottuk meg. A világítások kezelése, hangulatképek beállítása a nyomógombok mellett tableten keresztül történik. 

   

   

  TapHome Logo 2

  Vapiano étterem

  Az étterem teljes világításvezérlése TapHome rendszerrel lett kialakítva. Kezelése hagyományos fali kezelőkkel és okostelefon vagy tableten keresztül lehetséges.

   

   

  Please publish modules in offcanvas position.